Rena kroppen med DETOX

Rena kroppen med DETOX

Ingen hit

Tankar och funderingarPosted by Enikö Tue, March 10, 2009 22:53:09

Idag var det en sån dag då jag itne riktigt var näjd med nåt jag åt! :( Kiwin på förmiddagsfikat var lite för surt, äpplet var inte heller tillräckligt moget trotts att det såg ut som det. Teet smakade på det inget bra, förmodligen skar sig smakerna.

Lunchen.... var nog hungrigare än när jag satte mig och åt. Klarade dessutom inte av att äta upp mer än hälften av lunchen. Smakade inget vidare... och det är inte ofta det händer. Tog en banan efteråt för att försöka fylla hålen i magen och drack en halv kopp te på det. Men jag klarade mig hela vägen till eftermiddagsfikat. Jag hittade ett päron som nästan var godkänd, kunde ha varit liiite sötare och så en sharonfrukt som var söt och god.

Hemma fick jag trycka i mig en avokado för att orka med att laga maten till barnen och oss. Middagen blev en riktig succé. Smakade himmelskt gott! Så till slut blev jag mätt!

Mina naglar verkar tycka att detoxen är jättebra! De har blivit starka och växer fint. Delar sig inte. Nagelbanden ser fina och hela ut och där jag har rivit på innan har börjat läka jättefint.

Det har gått 6 dagar nu och det har hittills gått väldigt bra!